Webová aplikace pro současnou správu databázových systému MySQL a Oracle - Vomáčko, Petr (Univerzita Pardubice, 2014)
Cílem této práce je vypracování webové aplikace, která umožní simultánní správu vybraných databázových systémů. V rámci daných systémů, aplikace disponuje základními nástroji pro jejich snadnou správu. Dále aplikace implementuje problematiku transformace základních databázových objektů mezi vybranými systémy. Samotná webová aplikace je realizována pomocí moderních technologií a je optimalizována pro moderní prohlížeče.
Web application for the simultaneous management of database systems MySQL and Oracle
Keywords: správa databáze; databázové objekty; CSS; PHP; MySQL; jQuery; jQuery UI; AJAX; JavaScript; třída; manage database; database objects; class