Výběr a implementace informačního systému podniku TRIST s.r.o. - Kosina, Martin (Univerzita Pardubice, 2006)
Bakalářská práce obsahuje všeobecné pojednání o informačních systémech a jejich funkčních vlastnostech z hlediska jejich významu pro fungování firmy. Další část popisuje postup výběru a nasazení informačního systému pro konkrétní firmu. V závěru práce je předložen konkrétní návrh vybraného informačního systému, finanční rozpočet a časový plán jeho nasazení.
The selection and the project of the information system implementation within the TRIST company LTD.
Keywords: Informační systémy; firmy; finanční rozpočty; Komunikační strategie