Analýza nezaměstnanosti ve vybraných regionech České republiky - Kašparová, Lenka (Univerzita Pardubice, 2013)
Bakalářská práce se zabývá nezaměstnaností v okrese Chrudim a Pardubice. Ukazuje vývoj a strukturu uchazečů o zaměstnání, volná pracovní místa a míru nezaměstnanosti. V závěru je shrnut současný stav nezaměstnanosti a navrženy návrhy na možné snížení nebo alespoň zpomalení nezaměstnanosti.
Analysis of unempolyment in selected regions in the Czech Republic
Keywords: nezaměstnanost; míra nezaměstnanosti; okres Pardubice; okres Chrudim; unemployment; unemployment rate; district Pardubice; district Chrudim