Systém elektronického prodeje - Růžička, Lukáš (Univerzita Pardubice, 2011)
Práce je věnována návrhu a tvorbě systému elektronického prodeje s administrační sekcí, která umožňuje velmi podrobně konfigurovat tento systém. Součástí práce je provedení rešerše porovnání stávajících softwarových řešení systému pro elektronický prodej, které se v současné době na trhu nacházejí. Následuje jejich vyhodnocení a na základě těchto poznatků vytvoření analýzy pro mou vlastní aplikaci. Práce je rozdělena na 4 části, které částečně korespondují s tradičním životním cyklem softwarového produktu.
Electronic sale system
Keywords: elektronický obchod; internet; prodej; proces; software; e-shop; sale; process