Návrh komunikačního mixu pro zvolenou organizaci - Janáčková, Šarlota (Univerzita Pardubice, 2018)
Cílem práce je analyzovat komunikační mix dané organizace a vytvoření návrhu nových přístupů ve vazbě na výsledky získané analýzou vnitřního a vnějšího prostředí. Práce je rozdělena do dvou částí. V teoretické části dochází k vymezení základních pojmů týkajících se daného tématu. Popisuje význam marketingové komunikace a jednotlivé nástroje marketingového komunikačního mixu. V praktické části je představena vybraná organizace a provedena analýza vnitřního a vnějšího prostředí. V závěru jsou uvedena doporučení, zaměřující se na komunikaci se zákazníkem.
The proposal of communicative mix for the chosen organization
Keywords: marketing; marketingová komunikace; marketingový mix; reklama; Kubík, a. s.; marketing; marketing communication; marketing mix; advertisement; Kubík, a. s.