Inventarizace vybraných přepravních prostředků ve ŠKODA AUTO a.s. - Boháčová, Ladislava (Univerzita Pardubice, 2016)
Práce se zaměřuje na inventarizaci vybraných přepravních prostředků ve ŠKODA AUTO a.s. V první kapitole jsou teoreticky vymezeny přepravní prostředky a proces inventarizace. Ve druhé kapitole je provedena analýza současného procesu inventarizace vybraných přepravních prostředků. V rámci třetí kapitoly je navržena automatizovaná inventura vybraných přepravních prostředků realizována pomocí bezpilotního letounu a speciálního laserového dálkoměru.
Inventorying of the selected transport units in the ŠKODA AUTO Inc.
Keywords: inventura; inventarizace; přepravní prostředky; bezpilotní letouny; ŠKODA AUTO a.s.; stock taking; inventorying; transport units; unmanned aerial vehicles; ŠKODA AUTO Inc.