Návrh a aplikace návrhů na zlepšení efektivnosti distribučního systému firmy XYZ - Jančo, Michal (Univerzita Pardubice, 2011)
Diplomová práce je zaměřena na analýzu distribučního systému logistického podniku. Pozornost v práci je zaměřena na skladové a přepravní činnosti, jelikož jsou to hlavní činnosti firmy. Výsledkem práce je celkové zvýšení efektivnosti ve skladu a dopravě.
Concept and application of improvement suggestions for company´s XYZ distribution system
Keywords: distribuce; efektivita; situační analýzy; logistické řetězce; sklady; doprava; distribution; efficiency; situation analysis; logistic strings; warehouses; transports