Vývoj kritické recepce díla Ondřeje Štindla - Němec, David (Univerzita Pardubice, 2022)
Cílem bakalářské práce je zaznamenání, analýza a interpretace kritických ohlasů na scénáristické a prozaické dílo Ondřeje Štindla. Jelikož se jedná o autora, který svou tvorbu začal veřejně prezentovat až od roku 2009, zaměřím se na kritickou recepci od tohoto období až po současnost.
The Development of Critical Reception of Ondřej Štindl's Work
Keywords: kritická recepce; současná česká próza; současný český film; critical reception; present czech prose; present czech film