Motivační působení odměn a trestů - Čadová, Petra (Univerzita Pardubice, 2002)
Práce vysvětluje a vymezuje pojem motivace a zdůrazňuje důležitost kladné a záporné motivace na výkon žáků.
Keywords: žáci; Motivace; odměna; trest; pedagogika; psychologie