Pohled občanů města Kostelce nad Orlicí na činnost Městské policie - Švestková, Barbora (Univerzita Pardubice, 2011)
Předkládaná práce analyzuje spokojenost občanů šestitisícového města Kostelec nad Orlicí s místní městskou policií v letech 2009 a 2010. V teoretické části práce byla použita dostupná odborná literatura a informační zdroje vztahující se k tématu. V praktické části byl využit kvantitativní výzkum dotazníkového šetření na sto občanech města, jehož vyhodnocením vznikla statistika spokojenosti a názorů na činnost kostelecké městské policie.
Public views on actions of our local community police in Kostelec nad Orlicí
Keywords: policie; městská policie; spokojenost; občané; policisté; strážníci; policy; Municipal policy; public view; satisfaction; policemen