Investiční produkty vybrané banky - Juračka, Tadeáš František (Univerzita Pardubice, 2025)
Tato bakalářská práce se zaměřuje na problematiku investičních produktů nabízených bankami v České republice, s důrazem na investiční produkty České spořitelny. Cílem práce je analyzovat nabídku investičních produktů vybrané banky, porovnat ji s konkurencí a zhodnotit výnosnost vybraných produktů.
Investment products of the selected bank
Keywords: investice; riziko; výnos; úroková sazba; likvidita; investment; risk; return; interest rate; liquidity