Drobné podnikání ve zdravotnictví na příkladu lékařské praxe - Rais, Jan (Univerzita Pardubice, 2000)
Autor se v teoretické části zabývá podnikáním s důrazem na drobné podnikání a systémem zdravotní péče v ČR. V analytické části se zaměřuje na konkrétní zdravotnické zařízení. Uvádí i specifika podnikání ve zdravotnictví a srovnává sitaci zde a v zahraničí.
Small business in health services on example of a general practice
Keywords: Podnikání; Zdravotnictví; zdravotní pojišťovny; etika; trh