Využití elektronických plateb v e-businessu a jejich implementace - Havránek, Vojtěch (Univerzita Pardubice, 2013)
Tato diplomová práce se zabývá využitím elektronických plateb v e-businessu a jejich implementací. Teoretická část pojednává o elektronickém bankovnictví a elektronických platebních systémech. Následuje analýza dostupných elektronických platebních systémů a závěr diplomové práce řeší výběr vhodných elektronických plateb pro vybraný subjekt a jejich implementaci do informačního systému zmíněného subjektu.
Utilization of electronic payments in e-business and its implementation
Keywords: elektronické platby; elektronické platební systémy; implementace; e-business; electronic payment; electronic payment systems; implementation