Implementace lean managementu ve společnosti Kiekert CS - Kuchař, Petr (Univerzita Pardubice, 2015)
Práce se zaměřuje na možnost implementace vybraných metod lean managementu ve společnosti Kiekert CS, která se zabývá výrobou automobilových zámků a zámkových modulů. Mezi tyto metody patří základní metoda lean managementu 5S, dále metoda TPM, zabývající se především autonomní údržbou strojů. Poté je provedená studie SPC pracovníků, která má za cíl optimalizovat jejich práci a počet.
Implementation of lean management in the company Kiekert CS
Keywords: lean; lean enterprise; 5S; TPM; manufacture; maintenance