Návrh vybraných komponent pro video hru - Hendrychová, Anna (Univerzita Pardubice, 2024)
Bakalářská práce se zabývá návrhem a tvorbou vybraných prvků video hry, zároveň čtenáře seznamuje s pojmy z herního designu. Výstupem práce je předběžný návrh videoherních prvků a grafiky.
Design of selected components for a video game
Keywords: video hry; herní design; herní mechaniky; grafika; video games; game design; game mechanic; grafic