Cenová strategie společnosti Krkonošské papírny a. s. - Patzeltová, Monika (Univerzita Pardubice, 2006)
Diplomová práce s názvem "Cenová strategie společnosti Krkonošské papírny a. s. " se skládá ze dvou částí: první teoretické a druhé praktické. V první části popisuji teoretickou stránku cenové strategie. tato část obsahuje marketingové pojetí ceny, charakteristiky cenových strategií a cíle cenové politiky. Druhá praktická část obsahuje základní informace o společnosti Krkonošské papírny a. s., o její historii, vývoji, hlavní činnosti, dále popisuje základní finanční ukazatele. Část této kapitoly je věnována analýze konkurence, ale nejdůležitější část je věnována cenové stategii společnosti.
Price strategy of Krkonošské papírny a. s.
Keywords: Price; pricing strategy; analysis competition; price fluctuations; method price fixing department production; pricing policy; Ceny; cenová strategie; analýza konkurence; cenové změny; metody tvorby cen; cenová politika; Krkonošské papírny a. s