Rekonstrukce železniční stanice Mladá Boleslav hl.n. - Zmeškalová, Štěpánka (Univerzita Pardubice, 2002)
Práce se zabývá rekonstrukcí žst. Mladá Boleslav hl.n. v rámci Dohody AGTC.
Keywords: železniční doprava; železniční stanice; modernizace; rekonstrukce; peronizace; Mladá Boleslav