Subjektivní percepce pracovního uplatnění absolventů škol v okrese Hodonín - Šeďová, Markéta (Univerzita Pardubice, 1999)
Práce je věnována nezaměstnanosti absolventů škol na regionálním trhu práce.
Subjective perception of a work applying of graduates in a region Hodonín
Keywords: Nezaměstnanost; absolventi škol; rekvalifikace; praxe; příčiny; důsledky