Simulace provozu golfového areálu - Pátek, Ondřej (Univerzita Pardubice, 2017)
Bakalářská práce popisuje a navrhuje statistické řešení provozu vybraného golfového areálu za pomoci simulačního nástroje ARENA. Simulační model je vytvořený na základě skutečných hodnot. Součástí práce je vyhodnocení zisku, rozebrání jednotlivých částí areálu a návrh dalšího možného využití simulačního modelu.
Simulation of the golf course
Keywords: golf; hřiště; simulace; kvalita; zákazníci; golf; courses; simulation; quality; customers