Zásobovací logistika a řízení zásob u firmy Faurecia Mladá Boleslav - Kučera, Martin (Univerzita Pardubice, 2002)
Práce se zabývá podnikovou logistikou a logistickými činnostmi, rozborem logistického řetězce, otázkami zásob s důrazem na jejich rozdělení a na význam pro podnik, skladování zásob a používanými metodami řízení zásob. Praktická část hodnotí a popisuje řízení zásob u firmy Faurecia Mladá Boleslav, s. r. o..
The logistics flow and supply's direction in the company Faurecia Mladá Boleslav
Keywords: Logistika; Zásobování; Řízení zásob