Vliv diabetu mellitu na akutní koronární syndrom - Kopřiva, Jan (Univerzita Pardubice, 2024)
Bakalářská práce se zabývá diabetem mellitem jako rizikovým faktorem akutního koronárního syndromu. Práce je rozdělená na teoretickou a praktickou část. Teoretická část práce je zaměřena na popsání diabetu mellitu, akutního koronárního syndromu a rizikového faktoru. Praktickou část práce tvoří průzkum s vlastním dotazníkem, který byl distribuován diabetikům s akutním koronárním syndromem.
The impact diabetes mellitus on acute coronary syndrome
Keywords: diabetes mellitus; rizikový faktor; akutní koronární syndrom; akutní infarkt myokardu; průzkum; diabetes mellitus; risk factor; acute coronary syndrome; acute infarct myocard; explore