Daň z příjmů fyzických osob ze závislé činnosti v obchodní společnosti - Kozáková, Renáta (Univerzita Pardubice, 2013)
Bakalářská práce prezentuje teoretické poznatky týkající se zdaňování příjmů fyzických osob ze závislé činnosti. Cílem práce je popsat ucelený přehled o systému zdanění příjmů fyzických osob ze závislé činnosti včetně vymezení základních pojmů, které se k této problematice vztahují. Tyto teoretické poznatky jsou prakticky aplikovány na konkrétní obchodní společnosti.
Income tax for individuals from employment in a business company
Keywords: daňový subjekt; předmět daně; osvobození od daně; základ daně; zdaňovací období; sazba daně; slevy na dani; tax payer; subject to tax; tax exemptions; tax base; tax year; tax rate; tax credits