Analýza podmínek při zahájení a vlastním provozování taxislužby - Karpeta, Marek (Univerzita Pardubice, 2011)
Bakalářská práce se zabývá možnostmi podnikání v oblasti taxislužby. Zahrnuje veškeré potřebné informace, které jsou důležité pro založení a provozování tohoto typu silniční dopravy pro cizí potřeby. Tato práce se zabývá také návrhy, jak vylepšit současnou situaci v oblasti provozování taxislužby.
Analysis of conditions for opening and operating their own Taxi
Keywords: taxislužby; provozování silniční dopravy pro cizí potřeby; silniční doprava; dopravní úřady; taxi services; operate road transportation for reward; road transportation; transport authorities