Komparace podnikatelského prostředí v ČR a na Slovensku - Fraňová, Adéla (Univerzita Pardubice, 2022)
Předmětem bakalářské práce je provedení Komparace podnikatelského prostředí v ČR a na Slovensku. Cílem práce je zaměření se na způsoby měření podnikatelského prostředí a představení indikátorů, které lze k měření využívat. Následuje část, která analyzuje významné prvky tvořící podnikatelské prostředí. Součástí práce je též zhodnocení výsledků v obou zemích a navržení vlastních doporučení.
Comparison of the business environment in the Czech Republic and Slovakia
Keywords: podnikatelské prostředí; PESTEL analýza; měření kvality; komparace; Česká republika; Slovensko; business environment; PESTEL analysis; quality measurement; comparison; Czech Republic; Slovakia