Výběr zabezpečení firemních vozidel - Markl, Daniel (Univerzita Pardubice, 2024)
Tato bakalářská práce je věnována výběru zabezpečení pro firemní vozidla. V práci je proveden popis způsobů zabezpečení vozidel. Následně je představena společnost, pro kterou je určen návrh zabezpečení. Konkrétně je proveden průzkum současného zabezpečení ve společnosti, SWOT analýza společnosti a kvantitativní analýza rizik. Z těchto charakteristik jsou dále odvozeny omezující podmínky, kritéria a varianty, které slouží pro výběr optimální varianty pro návrh zabezpečení ve vybrané společnosti.
Choise of security for company vehicles
Keywords: zabezpečení; ochrana; vozidla; systémy; rozhodovací proces; security; protection; vehicles; systems; decision - making process