Analýza zvolených personálních činností ve vybraném podniku - Kubásek, Josef (Univerzita Pardubice, 2023)
Tato práce se zaměřuje na problematiku vybraných personálních činností v podniku. Cílem práce je analyzovat a zhodnotit vybrané personální činnosti. Teoretická část se zaměřuje na definice problematiky personálních činností a poznatky odborníků ve vybraných personálních činnostech. Praktická část je zaměřena na analýzu vybraných personálních činností, jejich hodnocení s doporučeními pro zlepšení stavu.
Analysis of selected personnel activities in the selected company
Keywords: personální činnosti; získávání pracovníků; výběr pracovníků; vzdělávání pracovníků; adaptace pracovníků; personnel activities; recruitment; selection of employees; trainnig of emloyees; adaptation of empoyees