Akceptace ztráty zaměstnání u pracovníků státní správy - Špindlerová, Petra (Univerzita Pardubice, 1999)
Práce je věnována problematice nezaměstnanosti ve státní správě.
Acceptance of loss of employment in the case of the civil servants
Keywords: Nezaměstnanost; politika zaměstnanosti; Státní správa; psychika; poradenství