Barokní stavební a umělecké památky na šlikovských panstvích ve východních Čechách (1680-1740) - Jouklová, Jitka (Univerzita Pardubice, 2007)
Cílem práce je podat souhrnný pohled na stavební aktivity Františka Josefa Schlika v letech 1680-1740.
The baroque architectural nad artistic monuments on Slik estates of East Bohemia (1680-1740)
Keywords: Schlik, František Josef; stavební památky; baroko; východní Čechy