Analýza hospodaření penzijních fondů v ČR - Hovorková, Martina (Univerzita Pardubice, 2008)
V bakalářské práci je popsána podstata a význam penzijního připojištění. Práce se dále věnuje penzijním fondům, jejich základní charakteristice, analýze hospodaření a porovnání penzijních fondů podle vybraných kritérií. V bakalářské práci je také charakterizována Asociace Penzijních fondů a její činnosti.
Efficiency analysis of pension funds in the Czech Republic
Keywords: pension supplementary insurance; pension funds; Association of Pension Fund; Management; penzijní připojištění; penzijní fondy; Asociace penzijních fondů; hospodaření