Rozšíření možností eLearningového LMS v oblasti zkoušení studentů - Lašek, Martin (Univerzita Pardubice, 2004)
Tato práce se zabývá problematikou eLearningu, charakterizuje současnou situaci v této oblasti, popisuje výhody a nevýhody jeho využití v oragnizacích i při výuce ve školách. Důraz je kladen na LMS- Learning Management Systems.
Extension of possibilities of elearning LMS in the sphere of testing students
Keywords: distanční studium; E-learning; metody studia