Zatraktivnění přestupů z železniční dopravy ve Vrbně pod Pradědem - Fišr, Milan (Univerzita Pardubice, 2014)
Práce se zabývá zatraktivněním přestupů z železniční osobní dopravy ve Vrbně pod Pradědem, provedením analýzy současného stavu a nastolením možného řešení problematických bodů. Mezi navrhovaným řešením je prodloužení železniční tratě, vybudování přestupního uzlu na veřejnou linkovou autobusovou dopravu a lanovou dráhu ve Vrbně pod Pradědem a vytvoření přestupních vazeb v železniční stanici Milotice nad Opavou.
How to make the transfers from the rail transport more attractive in Vrbno pod Pradedem
Keywords: grafikon vlakové dopravy; přestupní uzely; regionální tratě; spoje; železniční osobní doprava; graphic table of the train transport; transfer-spot; regional track; connection; railway and passenger transport