Systém evidence interních hlášení závad a požadavků ve firmě - Müller, Vojtěch (Univerzita Pardubice, 2012)
Tato bakalářská práce se zabývá problematikou interních helpdesk systémů pro malý a střední podnik. Čtenáře seznámí s historickou zákonitostí, možnostmi využití a základními principy helpdesk systémů. Dále práce nabízí komparaci různých dostupných řešení na trhu. V neposlední řadě představí a nabídne nový navrhovaný systém s popisem funkcí a možnostmi využití.
A system for registering internal failures and the requirements in the company
Keywords: helpdesk; Oracle; PHP; hlášení; požadavky; řešení; závady; helpdesk; Oracle; PHP; reports; requests; solutions; faults