Informační systém přepravní společnosti - Vojáček, Luboš (Univerzita Pardubice, 2020)
Tato diplomová práce se zabývá návrhem systému a vytvořením funkční aplikace pro evidenci a logické řízení přepravní společnosti. Řeší zejména problematiku správy vozového parku, přijímání a zpracováním objednávek zákazníků a efektivní distribuci zakázek v prostředí malých a středních firem.
Transport company information system
Keywords: přepravní systémy; Java; MySQL; MariaDB; BPMN diagram; ER diagram; UML; transport systems; Java; MySQL; MariaDB; BPMN diagram; ER diagram; UML