Vývoj právní úpravy podnikání na území ČR - Novotný, Josef (Univerzita Pardubice, 2003)
Práce se zabývá rozborem současného živnostenského zákona upravující podnikání na našem území a dále poukazuje na historický vývoj podnikání v českých zemích.
Development of state of law for enterprises in the Czech Republic
Keywords: obchodní právo; Podnikání; živnost; Živnostenský zákon; právní úpravy; historický vývoj; Česká Republika