Portál orgánů státní správy - Žižka, Přemysl (Univerzita Pardubice, 2006)
Práce se zabývá problematikou dostupnosti WWW stránek v oblasti veřejné správy. Zobrazuje použití redakčních systémů a implementaci redakčního systému.
Portal of authorities public administration
Keywords: webové stránky; internetové aplikace; portály; přístupy; Státní správa