Tvorba vizuálních efektů v programu Adobe After Effects - Kratochvíl, Ladislav (Univerzita Pardubice, 2017)
Práce má za úkol seznámit čtenáře s programem Adobe After Effects CC 2014 a s možnostmi postprodukce audiovizuálního díla. Čtenáře seznámí s prostředím, funkcemi a nástroji programu a základními postupy při práci s programem. Dále obsahuje postupy natáčení a postprodukce jednotlivých scén. Po přečtení čtenář bude schopen používat funkce a nástroje programu pro vytvoření vlastního audiovizuálního díla.
Creating Creating visual effects in Adobe After Effects
Keywords: Adobe After Effects; filmové efekty; postprodukce; audiovizuální díla; Adobe After Effects; movie effects; postproduction; audiovisual works