Simulační výpočty dynamických vlastností lokomotivy 744.001 CZ LOKO - Michálek, Tomáš; Zelenka, Jaromír (Univerzita Pardubice, 2013)
Tento příspěvek se zabývá problematikou verifikace výsledků simulačních výpočtů v oblasti dynamiky kolejových vozidel. Výsledky simulačních výpočtů dynamických vlastností prototypu lokomotivy 744.001 CZ LOKO provedené simulačním nástrojem „SJKV-Lok744“ jsou porovnávány s výsledky simulačních výsledků získaných s využitím komerčního simulačního nástroje SIMPACK. Poznámka: Článek je upravenou verzí příspěvku Michálek, T., Zelenka, J.: Simulations of dynamic behaviour of locomotive 744.001 CZ LOKO, prezentovaného na mezinárodní konferenci Bogie ‘13 v Budapešti.
Simulations of dynamic behaviour of locomotive 744.001 CZ LOKO
Simulationsrechnungen der dynamischen eigenschaften der lokomotive 744.001 CZ LOKO