Skladování ve vybrané společnosti - Kmoníčková, Zuzana (Univerzita Pardubice, 2023)
Práce se zaměřuje na skladování ve vybrané společnosti. Zabývá se způsoby skladování, funkcí a druhy skladů, automatickou identifikací, čárovými kódy, manipulačními prostředky a manipulačními jednotkami. Hlavním cílem této práce je analyzovat skladovací procesy ve vybrané společnosti a navrhnout zlepšení těchto procesů v dané společnosti.
Warehousing in the selected company
Keywords: skladování; sklad; čárové kódy; manipulační prostředky; manipulační jednotky; warehousing; warehouse; barcodes; handling equipment; handling units