Posouzení zájmu a využití psychoprofylaktické přípravy páru k porodu v 21. století - Bernkopfová, Jana (Univerzita Pardubice, 2005)
Práce se zabývá tématem porodnické psychoprofylaxe, tedy předporodními přípravnými kurzy pro páry. Teoretická část práce se věnuje obsahu a problematice tématu. Výzkumná část práce obsahuje a popisuje získaná data z dotazníkového šetření na dané téma.
The consideration of taking advantage and interest in psychoprofylactic preparation of couples for a childbirth in the 21st century
Keywords: porodnictví; profylaxe; přípravné kursy; porody; bolesti; rodiče