Vyvoj moderní webové aplikace na macOS - Vomáčko, Petr (Univerzita Pardubice, 2017)
Tato práce se zabyvá tvorbou moderní webové aplikace na macOS. Jejím primárním cílem je seznámit čtenáře s možnostmi moderního vyvoje webovych aplikací na moderním OS. Práce popisuje všechny používané moderní nástroje a techniky, na které se v běžném studiu nedá narazit. V práci nejsou použity žádné frameworky, ale pouze vychozí schopnosti jednotlivych jazyků v jejich aktuálních verzích.
Development of modern web application on macOS
Keywords: JavaScript; PHP; Sass; Gulp; Webpack; macOS; JavaScript; PHP; Sass; Gulp; Webpack; macOS