Pardubický kraj - regionální cestovní ruch - možnosti a bariéry - Těšíková, Nikola (Univerzita Pardubice, 2013)
Předmětem bakalářské práce je analýza cestovního ruchu na území Pardubického kraje. První část je zaměřena na teoretické aspekty, které se vztahují k cestovnímu ruchu. Následně je charakterizován z hlediska cestovního ruchu vybraný kraj a analyzován jeho současný stav. Další část se zabývá řešením potencionálních možností a bariér cestovního ruchu v kraji a je doplněna vlastním dotazníkovým šetřením.
Pardubice region - regional tourism - opportunities and barriers
Keywords: cestovní ruch; Pardubický kraj; regiony; strukturální fondy EU; Pardubice region; tourism; regions; EU structural fud