Posouzení starších použitých osobních dopravních prostředků jako vhodného reálného aktiva pro investování - Cinek, Luboš (Univerzita Pardubice, 2017)
Práce se zaměřuje na posouzení starších použitých osobních dopravních prostředků jako vhodného reálného aktiva pro investování. Analyzuje důležité legislativní aspekty pro historická vozidla. Uvádí porovnání vstupu na investiční trh historických vozidel a analýzu výnosu ve zvoleném období. Dále je představena možnost investování a zhodnocení výhodnosti oproti jiným reálným aktivům.
Appraisal of older used passenger vehicles as a suitable real asset for investment
Keywords: investování; FIVA; reálná aktiva; historická vozidla; investment; FIVA; real assets; historical vehicles