Skladování ve společnosti SCHENKER spol. s r. o. Humpolec - Váňová, Kateřina (Univerzita Pardubice, 2017)
Tato práce charakterizuje skladování, sklad a jeho funkce, druhy skladů a způsoby skladování. Nezbytnou součástí skladování jsou manipulační prostředky, které jsou v práci také zahrnuty. Hlavním tématem, kterým se práce zabývá, je skladování ve společnosti SCHENKER spol. s r.o. Zaměřuje se na skladový objekt a logistický procesní řetězec skladu, s cílem navrhnout opatření na zlepšení skladování.
Warehousing in the company SCHENKER spol. s r. o. Humpolec
Keywords: skladování; sklady; logistický procesní řetězec skladu; manipulační prostředky; warehousing; warehouses; logistic process chain of the warehouse; handling equipment