Návrh systému vyhodnocování závad v poštovním provozu - Sovová, Kateřina (Univerzita Pardubice, 2014)
Práce se zabývá návrhem systému vyhodnocování závad zjištěných provozní kontrolou v poštovním provozu. Cílem je stávající systém vylepšit tak, aby výstupní data byla pro manažery přínosnější. První část práce je věnována legislativním normám upravující poštovní provoz a také jednotlivým závadám v poštovním provozu, jež mají následný vliv na hodnocení pošt. Druhá část popisuje stávající systém vyhodnocování závad v poštovním provozu. Další kapitola obsahuje samotný návrh na zlepšení systému. Čtvrtá část práce se věnuje výhodám a nevýhodám navrhovaného řešení.
Proposal for the evaluation system of failures in the postal service
Keywords: Česká pošta; závady; bodový systém hrubých závad; tematické kontroly; hodnocení pošt; Czech Post; faults; point system of gross defects; thematic inspection; evaluation of post offices