Studie retence při kapalinové chromatografii v systémech s normálními fázemi II - Ledecká, Naděžda (Univerzita Pardubice, 1997)
Bylo sledováno retenční chování fenylmočovinových herbicidů na koloně plněné silikagelem Separon SGX při použití dvousložkové mobilní fáze.
Study of retention in liquid chromatography with normal - phase systems II
Keywords: kapalinová chromatografie; herbicidy; modely retence; gradientová eluce