Finanční analýza podniku služeb - Nosek, Jan (Univerzita Pardubice, 2001)
Autor se v práci zabývá finanční analýzou podniku Služby města Pardubic. Nastiňuje hlavní aspekty finančního řízení podniku a hodnotí jeho finanční situaci pomocí finanční analýzy.
Financial analysis of service company
Keywords: finance; podniky; Finanční řízení; Finanční analýza; Služby města Pardubic; hospodaření