Analýza organických kyselin ve vybraných potravinách - Molíková, Martina (Univerzita Pardubice, 2005)
Diplomová práce se zabývá stanovením organických kyselin ve včelím medu metodou RP-HPLC a studuje možnosti izolace kyselin pomocí techniky SPE.
Analysis of organic acids in selected food samples
Keywords: kapalinová chromatografie; extrakce na pevné fázi; organické kyseliny; med