Identifikace bariér pro pohyb osob ve městě jako prostředek snížení pojistných nebezpečí - Štěrba, Bohumír (Univerzita Pardubice, 2011)
Tato diplomová práce se zabývá jedním z možných způsobů eliminace pojistných nebezpečí ? identifikací a následnou vizualizací bariér ve městě. Jejím cílem je navrhnout postup identifikace bariér, sběru dat a jejich zpracování a poskytnout komplexní obraz o současném stavu vybraných pojistných nebezpečí ve městě Hlinsko
Barrier identification like a resource for insurance risks cutting for people moving in the city
Keywords: Bezbariérovost; pojistné nebezpečí; eliminace rizika; vizualizace bariér; bezbariérová mapa; Wheelchair accessibility; insurance risk; elimination of risk; visualization of barriers; barrier free map