Dopravní obslužnost regionu Pelhřimov - Kohout, Jaroslav (Univerzita Pardubice, 2000)
Autor se v práci zabývá problematikou dopravní obslužnosti v regionu Pelhřimov. Nejprve popisuje současnou situaci z hlediska geografického, ekonomického a dopravního, dále charakterizuje dopravní firmu ICOM Transport, a.s., která zajišťuje osobní autobusovou dopravu na území regionu. Zaobírá se i legislativou dopravní obslužnosti.
Transport services for the region of Pelhřimov
Keywords: Doprava; Dopravní obslužnost; region Pelhřimov; Marketingový výzkum