Organizace městské hromadné dopravy při uzavírce ve městě Havlíčkův Brod - Hřebíček, Lukáš (Univerzita Pardubice, 2012)
Tato diplomová práce obsahuje analýzu vlivu uzavírky na organizaci městské hromadné dopravy ve městě Havlíčkův Brod. Úvodní část se zabývá analýzou dopravy ve městě, analýzou systému MHD a místa uzavírky. Dále je v ní uveden návrh změn tras linkového vedení, poloh zastávek, jízdních řádů, turnusů řidičů a vozových jízdních řádů. V závěrečné části je tento návrh porovnáván se stavem za běžné dopravní situace ve městě.
The organization of urban mass transport during a closure in Havlíčkův Brod
Keywords: Havlíčkův Brod; městská hromadná doprava; objízdné trasy; organizace dopravy; uzavírky; urban mass transport; detours; organization of transport; closure